Новини Віалек

Відкриття регіонального офісу в Узбекистані

Відкриття регіонального офісу в Узбекистані
З радістю повідомляємо, що ми ростемо і розширюємося. 24 червня 2021 року в Республіці Узбекистан зареєстрована VIALEK GXP, яка стала п'ятим регіональним підрозділом ВІАЛЕК разом з Україною, Росією, Молдовою та Казахстаном.
Рішення про створення окремого офісу ВІАЛЕК в Узбекистані прийнято внаслідок значного зростання інтересу до поглиблення знань з різноманітних аспектів належної діяльності у фахівців локальних фармацевтичних підприємств. Тепер можливість участі в вебінарах, семінарах та (або) конференціях, отримання професійної літератури і науково-практичних журналів стала ще більш доступна. До того ж це дозволить значно скоротити час і витрати локальних підприємств на навчання своїх фахівців і отримання різних інформаційно-консультаційних послуг.
Перші очні практичні семінари відбудуться в Ташкенті вже в кінці серпня-початку вересня 2021 року за активної підтримки Агентства з розвитку фармацевтичної галузі МОЗ РУз в рамках реалізації завдань по виконанню Указу Президента Республіки Узбекистан від 10 квітня 2019 року №УП-5707 з підготовки та навчання фахівців фармацевтичних організацій аспектам належних практик GMP / GDP, включаючи наступні тематики:
«Теоретичні та практичні основи GDP»,
«Реєстрація лікарських засобів за правилами (ЄАЕС)»,
«Практичні аспекти впровадження GMP згідно з національними і міжнародними вимогами»,
«Затвердження процесів виробництва нестерильних лікарських форм. Затвердження процесів фасування і упаковки »,
«Затвердження процесів стерильного виробництва, включаючи імітацію асептичних умов».
З усіх питань участі та (або) взаємодії можна звертатися до керівника регіонального центру ВІАЛЕК в Узбекистані
Еркін Назаров
тел .: +998 (93) 657 17 06
email: nazarov.erk@gmail.com