Семінар
Підтримання роботи виробничої дільниці згідно вимог GMP

відбувся
15 березня 2017 - 17 березня 2017, 10:00-17:00
Відгуки
Дорошко Ольга, Фармак
28 березня 2017, 12:23:50

Семінар справив на мене позитивне враження. Програма лекції охоплює актуальні теми моєї щоденної професійної діяльності, тому для мене це була чудова можливість роз’яснити та отримати відповіді на проблемні питання. Інформація, представлена в семінарі, викладена в доступній формі, структуровано та цікаво. Буду рекомендувати даний курс знайомим майстрам.

Читати далі
Смітюх Яна, Фармак
28 березня 2017, 12:23:21

Отримала масу позитивних вражень та нових знань від прослуханого семінару на тему « Школа майстрів. Підтримка роботи виробництва дільниці по GMP». Олександр Александров майстер своєї справи. Дякую йому за викладений матеріал.

Читати далі
Соловей Богдана, Індар
28 березня 2017, 12:22:03

Дякую за проведений семінар. Він був дуже цікавим та актуальним. Організація семінару біла проведена на вищому рівні. Були видані якісні та зручні в користуванні навчальні матеріали. Тренер доступно та цікаво проводив навчання. Я тримала прекрасні враження від семінару. Дякую за дуже динамічне навчання.

Читати далі
Гончаренко Ірина, Фармак
28 березня 2017, 12:21:25

Семинар прослухала на одном дыхании. Думала, что можно делать три дня на семинаре по данной теме? Но ошиблась! Дни пролетели очень быстро, и не заметила, что с 10:00 до 17:00 часов находилась в помещении и слушала тренера. Огромное спасибо тренеру Александру за очень интересное изложение материала. Всё очень подробно и доступно. Получила ответы на свои вопросы по теме.

Читати далі
Щербина Олександр, Фармак
28 березня 2017, 12:20:39

Висвітлено достатньо актуальних питань, які стосуються виробництва. Рівень викладання заслуговує вищої оцінки. Детально розібрано спірні ситуації.

Читати далі
Дирда Юлія, Індар
28 березня 2017, 12:20:13

Вдячна за організацію та проведення даного семінару. Інформація біла викладена стисло, але цікаво. Професійний досвід викладача дозволив, нам слухачам, отримати актуальну інформацію на даний час, яка без сумніву, буде застосована в подальшій роботі (в практичному застосуванні) виробництва. Доступність викладеного матеріалу 100% з приведенням прикладів з власного досвіду, що було особливо цікаво. В цілому, отримала не тільки багато корисної інформації, а ще й гарний настрій. Окремо вдячна персоналу, що організовував кава-брейки та обіди. Все було смачно!

Читати далі
Степаненко Ірина, Здоров’я народу
28 березня 2017, 12:19:08

Семинар прошёл замечательно. Было очень интересно и полезно. Многие для меня вопросы раскрылись шире, по приезду на работу буду их применять на практике. Очень понравился лектор, доступно , понятно, с юмором делился своим опытом. Спасибо большое.

Читати далі
Вепрецька Оксана, Здоров’я народу
28 березня 2017, 12:18:19

Материал изложен в доступной для восприятия форме. Литература предоставлена в виде схем, что даёт возможность обращать внимание на ключевые и основные моменты изложенного материала. Была возможность задавать вопросы по ходу лекции, что дало возможность получить ответы, касающиеся специфики предприятия, представителей, которого присутствовали на лекции.

Читати далі
Скрипник Тетяна, Юрія-Фарм
28 березня 2017, 12:17:28

В ході семінару отримано багато інформації, яка буде корисна в моїй роботі. Обсяг і повнота матеріалу, якість навчальних матеріалів, актуальність отриманої інформації, доступність викладання, відкритість до ідей і питань слухачів. Відмінна оцінка якості роботи тренера Олександра Александрова. Вдячна за запрошення прийняти участь у семінарі.

Читати далі
Ліщишин Костянтин, Сперко Україна
28 березня 2017, 12:16:58

Корисно, доступно. Об’єм інформації дуже великий. Є побажання, щоб семінар був розбитий на декілька семінарів.

Читати далі
Ковальчук Сергій, Індар
28 березня 2017, 12:16:22

Прослухавши лекцію «Школа майстрів. Підтримка роботи виробничої дільниці по GMP», розкрило бачення ефективної роботи підприємства при «правильному» розмежуванню обов’язків підрозділів і служб. Цікаві були наведені приклади з практик на зарубіжних підприємствах.

Читати далі
Харченко Костянтин, Лубнифарм
28 березня 2017, 12:15:47

Отличный семинар, хороший лектор, актуальная информация, привязка к возможным ситуациям. Отличная организация семинара. Очень доволен. Надеюсь, что смогу посетить и другие Ваши мероприятия, тренинги, семинары.

Читати далі
Снігур Валентина, Юрія-Фарм
28 березня 2017, 12:15:15

В ході семінару отримано багато інформації, яка корисна в моїй роботі. Обсяг і повнота матеріалу, якість навчальних матеріалів, актуальність отриманої інформації, доступність викладання, відкритість до ідей і питань слухачів – це відмінна оцінка якості роботи тренера Олександра Александрова. Дуже вдячна за участь у семінарі.

Читати далі
Ільчук Геннадій, АТ Біофарм
28 березня 2017, 12:14:39

Вдячний організаторам за проведення даного семінару. Матеріал викладено дуже розгорнуто та детально. Отримана інформація в повному об’ємі буде використана на практиці.

Читати далі
Свинаренко Дмитро, Артеріум
28 березня 2017, 12:14:00

Якісна та професійна подача інформації, яка з легкістю може застосовуватись на практиці. Професіоналізм та досвідченість тренера, подача інформації якого приємно дивує простотою та доступністю. Продовжуйте в тому ж дусі! Успіхів!

Читати далі
Дьячек Ірина, Тернофарм
28 березня 2017, 12:11:27

Семінар справив позитивне враження. Вміло і доступно роз’яснені проблеми, які виникають на виробництві і методи їх попередження згідно правил GMP.

Читати далі
залиште
відгук про захід